Hello Guest! Welcome to our Website.
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Blog Kayıtlarını Facebook'ta Paylaş

| | 2 Şubat 2010 Salı
|

Daha önce Facebook ta Hayran sayfası oluşturmayı anlatmıştım.Bu yazıda kayıtlarınızı Facebook hesabınız üzerinden değil de blogunuzun Facebook sayfası ile paylaşmayı işlemiştik.Şimdi kullandığınız kendi Facebook hesabınız ile yazılarımızı nasıl paylaşırız ona değinelim.Bu ikisi arasındaki fark ilkinde sayfanızın hayranları kayıtları paylaşan olarak blogunuzun sayfasını görecek şimdi anlatacağımızla ise direk sizin gönderileriniz olarak ana sayfalarında göreceklerdir.3. bir paylaşma yolu ise Facebook ta grup oluşturarak kayıtlarınızı yayınlamaktır.Bloğuna Facebook Paylaş Tuşu Ekle de incelenmesi gereken yazılarımdan.

Facebook'ta blog kayıtlarınızı paylaşabilir,blogunuzun kayıtlarını otomatik olarak yayınlayabilirsiniz.Bu size;kayıtlarınızın zahmetsizce yayınlanıp arkadaşlarınız tarafından görülmesine ve onlarında arkadaşlarına tavsiye etmesinde faydalı olabilir.Her kayıt eklediğinizde Facebook'ta yayınlanacağından çok sık kayıt ekleyen blog kullanıcılarının dikkat etmesi gereken arkadaşlarının çok sık yayınlarla görüntü kirliliğine yol açmasından gönderilerinizi gizlemesine de yol açabilir...
Bu riski göze alıp faydalı olacağını düşünenler için uygulamaya geçelim.


Profilinize giriş yapın. Sayfanın en üstündeki Ayarlar bağlantısının üzerine mouse ile geldiğinizde açılan menüden Uygulama Ayarları sekmesini tıklayalım.

Açılan yeni sayfada Notlar ı tıklayıp,
aşağıdaki resimdeki gibi yeni bir sayfa daha açalım ve Bir blog aktar bağlantısına tıklayalım
Burada yapıcağımız işlem blogumuzdaki kayıtları Facebook sayfasına aktarmak için blogumuzun Feed adresini girmek olacaktır.Açılan sayfada feed adresimizi girip İçe Aktarımı Başlat a tıklıyoruz.
Artık blog kayıtlarımızı görebiliyoruz.Kayıtlarımızı gördüğümüz sayfanın altında Aktarımı Onayla butonuna tıklayarak işlemi bitiriyoruz.

Herkese Bol Şans :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Followers